EN MAGISK PLATS FÖR DIN SJÄL ATT VÄXA OCH KÄNNA SIG HEMMA I

Soul Babe Academy är en plattform & ett community online som erbjuder kurser och transformerande verktyg till nyfikna, målinriktade & spirituella kvinnor som vill mer i livet.

Välkommen till Soul Babe Academy!

Soul Babe Academy föddes av en längtan att få uttrycka min kreativitet, dela med mig av min kunskap och hjälpa ännu fler kvinnor till ett mer magiskt liv. Jag har själv genomgått en helt otrolig transformation som positivt påverkat alla områden i mitt liv. Från toxiska relationer, utbrändhet och depression - till magiska och kärleksfulla relationer, förverkligandet av drömmar, inre frid och harmoni. 

Med hjälp av metoder och verktyg från min coachingpraktik, samt kunskap om hjärnan och universums magiska krafter, vill jag ta med dig på en transformerande resa och upptäcka den magiska världen i Soul Babe Academy!

MINDSET COACH & SPIRITUELL MENTOR
Nathalie Nouvelle

Write your awesome label here.

PERSONLIG & SPIRITUELL UTVECKLING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

FRIHET

Du är inte bunden till fasta tider eller scheman. Du är fri att gå igenom materialet när du känner dig inspirerad. Vart du vill, när du vill.

COMMUNITY

Ett safe space att skapa kontakt med nyfikna sökare som vill utvecklas och utforska det metafysiska, precis som du.

SUPPORT

Känn dig stöttad och hållen hela vägen. Vart du än är på din resa kan du räkna med att få det stödet du behöver.

UTVECKLING

Här hittar du verktyg för både medveten och undermedveten förändring så att du kan skapa nya vanor & beteenden, följa dina drömmar och utforska vad din själ längtar efter.

Read. | Watch. | Learn. | Improve.

Jag hjälper dig låsa upp din inre potential så att du kan förverkliga det liv du drömmer om. Lär dig om transformerande verktyg och metoder som hjälper dig att uppgradera ditt mindset och höja din energi - så att du äntligen kan leva det liv du drömmer om.

UPPGRADERA DITT MINDSET & MANIFESTERA DINA DRÖMMAR

Här hittar du kurser, e-böcker, workbooks, & meditationer, samt det växande communityt av andra fantastiska Soul Babes.
Created with