8 Tips På Hur Du Skapar Ditt Drömliv

Jag vill att du ska vara sann mot dig själv... är det här det livet du önskar leva? Lever du din STORA dröm?
Drag to resize
Om nej är ditt svar förstå att du kan skapa dig precis vad som helst. Du har allt inom dig för att skapa det livet du drömmer om. Vet du inte vart du ska börja? I got you! Här kommer några tips på hur du kan skapa dig ditt drömliv.

1. Ha klarhet i vad du vill och ha stenkoll på dina värderingar.

Denna är så otroligt viktig. Det första steget i att bli en medveten skapare är att ha en klar och tydlig bild av vad du vill skapa. Ju tydligare och mer specifik desto bättre.
Drag to resize
Har du även stenkoll på dina värderingar kan du ha dessa i åtanke vid varje beslut du tar i livet. Tar du beslut baserade på dina värderingar kommer du att känna att du lever ett mer meningsfullt och uppfyllande liv. 

2. Var medveten om dina nuvarande tankar, känslor och vanor.

Var uppmärksam på vad du känner, tänker, säger och gör. För att skapa förändring krävs först en självmedvetenhet. Observera vad som händer inom dig och omkring dig. Observera hur du reagerar på andra människor och saker som händer.
Drag to resize
Reflektera över de bakomliggande orsakerna till att du tänker och beter dig på ett visst sätt och om de tankarna eller det beteendet tjänar dig.Reflektera över de bakomliggande orsakerna till att du tänker och beter dig på ett visst sätt och om de tankarna eller det beteendet tjänar dig.

3. Justera dina tankar och vanor så att de är i linje med det liv du vill leva och den person du vill vara. 

Hur skulle den personen som lever ditt absoluta drömliv tänka, vara och göra? Är hon mer självsäker? Har hon andra vanor? Vad är det första hon gör på morgonen? Hur spenderar hon sina dagar? Vad tänker hon om sig själv? Justera och anpassa dina tankar och vanor efter det.

4. Ha kontakt med din intuition och ta till inspirerad handling. 

Se till att du har tid att pausa och connecta med din inre röst och universum. Använd dig av exempelvis djupandning, meditation, en tyst promenad i naturen, eller ta ett lugnt och avslappnande bad.
Drag to resize
När du stillar dina tankar får du större kontakt med din intuition som är sammankopplad med allt som har varit, är och kommer att vara. Ta sedan till inspirerad handling på de idéer som kommer till dig.

5. Känn stor tacksamhet för allt du har just nu.

När du känner tacksamhet för det du har just nu blir du som en magnet som drar till sig ännu mer att vara tacksam för. Och ja, oavsett situation finns det alltid någonting att vara tacksam för.
Drag to resize
Jag vet själv hur svårt det kan vara att känna tacksamhet när man exempelvis är nedstämd eller deprimerad, men det går att hitta EN sak. När jag var djupt deprimerad hade jag svårt att känna några positiva känslor. Det jag däremot enkelt kunde känna tacksamhet för var mina barn.
Drag to resize
Det skulle också kunna vara så enkelt som att vara tacksam för att du har bestick att äta med, att se solnedgången, eller att ha möjlighet att se på favoritserien. Om det fortfarande är svårt, hitta något du har gjort eller som har hänt under dagen eller föregående dag och känn tacksamhet för det. 

6. Känn stor tacksamhet för att allt du önskar redan är i ditt energifält.

Föreställ dig att du redan har allt det du önskar ha i ditt liv och känn stor tacksamhet för det. Även om du inte kan se det ännu, känn och vet att det finns i ditt energifält och förvänta dig att det kommer till dig. Det har redan hänt.

7. Visualisera ditt drömliv med ett tacksamt, öppet och kärleksfullt hjärta.

Både hjärnan och universum älskar bilder och symboler varför det är fantastiskt att använda sig av visualisering när man vill göra sitt drömliv till verklighet. Har du svårt att få fram klara bilder och tycker att det är svårt är det bara att öva. Med tiden kommer du att bli en mästare på att visualisera! 

8. Höj din vibration - var snäll mot dig själv och andra, gör det som får dig att må bra och ha kul!

Denna detalj är också otroligt viktig. Du behöver absolut inte vara high vibe och positiv hela tiden.  Det skulle lätt kunna övergå till toxisk positivitet. Det är ditt tillstånd den övervägande delen av tiden som bestämmer vad du attraherar till dig (med en viss tidsfördröjning). Har du därför en mindre bra dag kan du vara lugn. Se däremot  till att du gör saker du mår bra av så mycket du bara kan. Det höjer din vibration vilket gör att du attraherar till dig mer positivt med tiden.
Drag to resize
Skriv ned saker du mår bra av och vad du skulle kunna ta bort som du mår mindre bra av. 
Drag to resize
Skriv ned saker du mår bra av och vad du skulle kunna ta bort som du mår mindre bra av. Kanske skippa nyheterna och sluta hänga med människor som dränerar dig. Lyssna på upplyftande musik och dansa lite. Livet ska vara kul - NU! Se till att ha kul och må bra under tiden som du skapar din framtid och jobbar mot dina drömmar.
Drag to resize
Har du ett mål du vill uppnå och få coaching i hur du bäst uppnår det? Jag hjälper dig att sätta ditt mål på ett sätt som både ditt undermedvetna och universum förstår. 
Drag to resize
Av Nathalie Nouvelle
Created with