9 Anledningar Varför Du Inte Har Manifesterat Det Du Önskar Ännu

Du mediterar varje morgon, sätter intentioner för dina kristaller, skriver i din tacksamhetsdagbok, du gör allt som gurus, coacher och experter säger att du ska göra och ändå dyker det du önskar ha inte upp i din verklighet.
Drag to resize
Och du undrar varför.
Drag to resize
Här kommer 9 anledningar som kan hjälpa dig att komma underfund med det. Kanske är det bara en av dessa som inte är på plats, eller så är det kanske fler. När du vet vad som blockerar dig från att manifestera så kan du korrigera och rätta till så att det du önskar har fritt flow in i ditt liv.
Drag to resize
Läs igenom dessa 9 anledningar till varför du inte har manifesterat dina önskningar ännu.

1. Du har låg vibration.

Allt är energi. Och läser du den här artikeln är du troligtvis väl medveten om lagen om attraktion och att lika energier magnetiskt dras till varandra.
Drag to resize
En annan av universums 12 lagar som du kanske inte är lika väl medveten om är lagen om vibration. Den menar att allt som existerar är i konstant rörelse och vibrerar på en särskild frekvens. Även dina tankar och känslor sänder ut en frekvens. Positiva tankar och känslor vibrerar på högre frekvenser, och negativa tankar och känslor vibrerar på lägre frekvenser.
Drag to resize
Då lika attraherar lika betyder det att högre frekvenser attraherar mer positivt till ditt liv, och lägre frekvenser attraherar mer negativt till ditt liv.
Kanske är det din vibration (din frekvens) som blockerar dina önskningar från att manifesteras i din verklighet?
Drag to resize
Du kan enkelt få svaret på detta genom att svara på hur du känner dig övervägande delen av tiden. Är du majoriteten av tiden antingen glad, tillfreds, exalterad, nöjd, harmonisk o.s.v? 
Drag to resize
Eller är du majoriteten av tiden antingen stressad, frustrerad, nedstämd, irriterad, arg...? Ja, du fattar.
Drag to resize
Dina känslor avslöjar vilken frekvens du vibrerar på.
Drag to resize
Och för att manifestera dina önskningar är det bra att vara på en hög frekvens under den övervägande delen av tiden.
Drag to resize
Vad kan du då göra för att höja din frekvens? Jo, sånt som får dig att må bra! Kanske är det klipp på söta djur på YouTube, glad musik, att meditera, eller prata med en vän. Ju mer du gör sånt du mår bra av, desto bättre förutsättningar får du för att manifestera dina önskningar.

2. Din miljö är toxisk.

Vi gick precis igenom hur låga vibrationer blockerar dina önskningar, och något som kan skapa dessa låga vibrationer är en toxisk miljö. En toxisk miljö är en miljö som du medvetet eller undermedvetet inte mår bra i.
Drag to resize
Det kan vara ett stökigt hem eller en stökig arbetsplats. Det kan vara människor som dränerar din energi. Det kan vara att du inte får tillräckligt med sömn eller äter dåligt.
Drag to resize
"Just like flowers don't thrive if they're being choked by weeds, ideas won't flourish if they are smothered in clutter".
Drag to resize
En toxisk miljö tillåter inte positiv energi att flöda fritt.
Drag to resize
Rensa i hemmet, städa din arbetsplats, ta avstånd från människor som dränerar dig. Fundera på vad du kan du göra för att skapa en mer positiv miljö omkring dig.

3. Du fokuserar på brist

Det vi fokuserar på blir det mer av.
Drag to resize
Även om du mediterar en timma varje dag och sätter kraftfulla intentioner blir effekten av det inte särskilt kraftfull om du resten av dagen går runt och tänker på det du saknar i ditt liv. 
Drag to resize
Om du mediterar en timme för mer abundant money flow och sen går till affären och tänker att du inte har råd med något du vill köpa, eller att det är alldeles för dyrt för dig - då blockerar du magin du skapade i din fina meditations-stund. 
Drag to resize
Detsamma om du sätter intentionen att träffa din drömpartner men sen går runt och tänker att alla bra människor redan är upptagna.
Drag to resize
Träna din hjärna att tänka att allt finns i överflöd, och fånga tankarna på brist när de dyker upp och formulera om dem.
Drag to resize
Ett bra exempel på en omformulering när du tänker att du inte har råd vore:
Drag to resize
"Jag älskar känslan av att ha råd med vad jag vill".
Drag to resize
Om du skulle säga att du har råd med vad du vill hade ditt medvetande förkastat det direkt då det vet att det inte är sant. Men alla älskar väl känslan av att ha råd med vad de vill? Det är ett sant påstående som fokuserar på överflöd istället för brist.

4. Du tar inte action

En annan av universums 12 lagar är lagen om inspirerad handling. Även om det är möjligt att manifestera något utan att ta till handling, så är det väldigt ovanligt. Detta för att de flesta människor helt enkelt har en djupt integrerad tro i deras undermedvetna att det inte är möjligt. Och då kommer det heller inte att funka.
Drag to resize
Det som är mycket vanligare är att man manifesterar något man behöver ta action på för att sedan kunna håva in sina önskningar. Som t.ex. att en kompis ringer och frågar om man ska följa med ut på en drink, och det i sin tur leder till att man träffar sin drömpartner. Men hade man stannat hemma hade chansen passerat (för stunden i varje fall). 
Drag to resize
Det absolut bästa du kan göra för att manifestera dina önskningar är att ta till inspirerad handling.
Drag to resize
Du har en stund av stillhet och en idé eller tanke kommer till dig om något du ska göra, och du agerar på den. Det är vad inspirerad handling handlar om.

5. Du är besatt av hur och när du kommer att manifestera.

När du vill något för mycket skapas ett energimässigt motstånd som stöter bort det du önskar manifestera. Du har säkert varit med om det flera gånger i ditt liv. Du vill någonting väldigt mycket och det händer aldrig, och så fort du släpper taget om det så händer det.
Drag to resize
Det är därför väldigt viktigt att du släpper taget om det du önskar manifestera. Hade du redan haft det hade du inte varit besatt och undrat över när det kommer att dyka upp i ditt liv.
Drag to resize
Tips! Play pretend (lek) att du redan har det du önskar manifestera i ditt liv.
Drag to resize
Ta fram ditt inre barn och ha skoj med det!

6. Du har inte tillit till processen.

Du kan inte beställa något från universum och tro att det finns en förutbestämd leveranstid som om du hade beställt något från Amazon.
Drag to resize
Universums krafter är utom tid och rum och dina önskningar levereras till dig när du energimässigt är i linje med det du vill manifestera.  
Drag to resize
Öva på att ha tillit till universum och förvänta dig att det kommer att hända (ännu bättre - redan har hänt). Se också till att de andra punkterna som nämns här är i balans så kommer dina önskningar manifesteras mycket snabbare än du anar!

7. Du har begränsande föreställningar.

Ett av de största hinder som står i vägen för att dina önskningar ska manifesteras i din verklighet är begränsande föreställningar i ditt undermedvetna. Man kan tänka att det är som undermedvetna blockeringar som går emot vad du medvetet önskar skapa för dig själv. Det kan leda till självsabotage och självuppfyllande profetior.
Drag to resize
Våra tankar, handlingar och beteenden styrs till 95% av våra undermedvetna övertygelser. 
Drag to resize
Dessa övertygelser har till störst del skapats under vår barndom och är ett resultat av våra upplevelser fram till nu.
Drag to resize
Om du t.ex. vill manifestera mer pengar men har en undermedveten övertygelse om att mer pengar innebär konflikter, att pengar är dåligt, eller att det är svårt att tjäna mycket pengar skapas dina automatiska tankar, handlingar och beteenden utifrån denna undermedvetna tro. Detta kan göra att även om du medvetet vill ha mer pengar i ditt liv, undermedvetet undviker att skapa det eller till och med saboterar det för dig själv.
Drag to resize
Precis som att upplevelser skapar våra övertygelser, skapar våra övertygelser våra upplevelser. Detta är varför det är lätt att man upplever att samma typ av story upprepar sig i livet. Som t.ex. att man upprepade gånger förlorar jobbet, upprepade gånger hamnar i destruktiva förhållanden, upprepade gånger blir pank o.sv. 
Drag to resize
Det positiva är att dessa begränsande övertygelser och föreställningar i ditt undermedvetna går att programmera om, precis som koden i ett datorprogram. 
Drag to resize
Vi kan radera data och vi kan koda in ny data.
Drag to resize
På vilket sätt kan undermedvetna övertygelser stå i vägen för dina drömmar och det du önskar manifestera?

8. Du känner dig inte värdig.

Den här hör ihop med föregående punkt. En av de vanligaste begränsande föreställningar är att inte känna sig värdig på en medveten eller undermedveten nivå. 
Drag to resize
Du kan inte manifestera (och behålla) något du inte känner dig värdig av. Om det nu skulle dyka upp ändå, skulle du snabbt förlora det då det annars skulle gå emot övertygelsen du har om att du är ovärdig.
Drag to resize
Din hjärna kommer alltid att söka efter bevis på att dina övertygelser och föreställningar är sanna. Om bevisen inte finns kan den komma att skapa dem.
Drag to resize
Om du är modig nog att uppmärksamma att du inte känner dig värdig kan det skifta allt för dig. 
Drag to resize
Genom att förstå att du inte känner dig värdig kan du börja vårda och öka din självkärlek och självkänsla. Detta kan du göra genom guidade meditationer, hypnos, affirmationer, rörelse, self-care, spegelövningar och så mycket mer. 
Drag to resize
Att känna dig värdig det du drömmer om är grunden du behöver för att göra dina drömmar till verklighet.

9. Du är inte tillräckligt specifik.

Båda din hjärna och universum älskar detaljer. Det kan vara förvirrande för dessa krafter att ge dig det du önskar om du inte är tillräckligt tydlig med vad du önskar ha. Du skulle ju inte ringa till pizzerian och säga att du önskar beställa en pizza. Du kanske vill ha en kebabpizza med extra vitlöksås men så skickar de dig en margherita.
Drag to resize
Om du t.ex. tar kontakt med universum och ber om mer pengar, och du hittar en krona på marken - då är det mer pengar. And the job is done!
Drag to resize
Ditt undermedvetna slutar att leta efter möjligheter att få in mer pengar, och universum är klar med sitt uppdrag.
Drag to resize
Genom att vara så specifik och detaljerad som möjligt ger du ditt undermedvetna och universum bäst förutsättningar att ge dig det du önskar.
Drag to resize
Ju mer detaljer desto bättre. Men för att kunna vara specifik måste du först veta vad du vill ha. Om inte du vet vad du vill ha, hur ska då universum veta det? Så ta reda på det först.
Drag to resize
Istället för att endast önska mer pengar, sätt intentionen och affirmera ett specifikt belopp. Och ännu bättre, vilken action du ska ta för att manifestera detta (för att sätta lagen om inspirerad handling till kraft).
Drag to resize

För att avsluta kommer här en liten sammanfattning av de 9 anledningarna till varför du inte har manifesterat det du önskar ännu.

1. Du har låg vibration.
2. Din miljö är toxisk.
3. Du fokuserar på brist.
4. Du tar inte action.
5. Du är besatt av hur och när du kommer att manifestera.
6. Du har inte tillit till processen.
7. Du har begränsande föreställningar.
8. Du känner dig inte värdig.
9. Du är inte tillräckligt specifik.
Drag to resize
Är det något eller flera av de här punkterna som du känner igen dig i? Det är helt ok! Kom ihåg att DU har makten att förändra ditt liv och göra dina önskningar till verklighet.
Drag to resize
"Allt är möjligt för dig, din potential är oändlig".
Drag to resize
Utforska Soul Babes Academys utbud av produkter här.
Drag to resize
Av Nathalie Nouvelle.
Created with