Sep 27

De 6 Principerna För Framgång

Trött på att stå och stampa på samma plats och inte komma någon vart? Kanske har du genuint försökt skapa något för dig själv utan större framgång, eller så har kanske hjärnspöken hindrat dig från att ens ta ditt första steg. 
Drag to resize
En viktig sak att lägga på minnet är att alla kan nå framgång oavsett bakgrund och nuvarande omständigheter. Ja, vi kan starta med olika förutsättningar, däremot är det inte vad som avgör din framgång. Det är ditt mindset som avgör.
Drag to resize
Din hjärna vill hålla fast vid det som är familjärt oavsett om det gynnar dig eller inte. Om du har en begränsande föreställning om att det är svårt att lyckas kommer din hjärna att söka efter, och hitta "bevis" för att det är sant.
Drag to resize
Det är dags att bryta dig fri från din gamla story och skapa en ny.
Drag to resize
Glöm det som har varit och fokusera på vad du kan göra från och med nu. Uppgradera ditt mindset och byt strategi.
Drag to resize
Kliv in i din kraft. Kliv in i identiteten av versionen av dig själv som har den framgång du önskar ha. Ta action på dessa 6 principer för framgång taget från NLP (Neuro Linguistic Programming) och du kommer att se resultat.

1.Ha alltid koll på vad utfallen blir i varje område av ditt liv.

Hur ser de olika områdena i ditt liv ut idag? Hur vill du att de ska se ut? Ta dig tiden att bli kristallklar med det. Ta fram penna och anteckningsbok/dagbok och skriv ned din vision för varje livsområde:
Drag to resize
 • Mental hälsa
 • Fysisk hälsa & Fitness
 • Din karaktär (attityd & känslor)
 • Utveckling
 • Vänskap
 • Kärlek
 • Familj
 • Spiritualitet
 • Ekonomi 
 • Karriär
 • Hem
 • Nöjen 
Drag to resize
Det är väldigt enkelt att förutspå utfallen om du fortsätter i exakt samma spår som du gör nu - det kommer ge samma resultat som du alltid fått. För att skapa ett annat utfall måste du göra något annorlunda. Har du koll på hur du vill att dina livsområden ska se ut, kan du göra de förändringar som krävs för att nå dit.

2.Agera! Ta action på det som tar dig närmare det utfall du vill ha.

Fokusera på vilket resultat du vill ha och agera på det. Gör det som ger dig verkliga mätbara resultat. Steven R. Covey som har skrivit boken "The 7 habits of highly effective people" skriver bland annat att fokusera på det viktigaste först, även om det inte är brådskande. Detta tips var något som fastnade för mig och jag har sedan jag läste boken prioriterat min att-göra-lista efter det viktigaste först, vilket gör att jag både kommer snabbare framåt och det får mig även att må bättre. Det känns bra att ha gjort sådant som är viktigt.
Drag to resize
Med ditt önskade utfall i tanken, prioritera din att-göra-lista med det viktigaste först, även om det finns flera andra saker att göra som är brådskande. Det viktigaste av allt är dock att bara göra - ta action!

3.Var uppmärksam på dina resultat. 

När du sätter mål för dig själv, se till att du har koll på resultaten. Funkade det? Funkade det inte? Vad kan du göra bättre? Vad skulle du ha gjort annorlunda? Bestäm hur du ska mäta dina resultat. Ta sedan emot feedback och lär dig av det. 
Drag to resize
Blir inte resultatet som du vill, justera och gör om så många gånger som behövs. 
Drag to resize
Som Thomas Edison som uppfann glödlampan sa; “Jag misslyckades inte 10'000 gånger, jag hittade bara 10'000 sätt som inte fungerade”. Hade han gett upp efter 9999 glödlampor hade vi kanske inte haft glödlampor, något som är så självklart idag. Ta inspiration från Edison, "lyckas" du inte, gör om och testa ett annat sätt. Det kommer att löna sig.

4.Var villig att förändras. Ha beteendeflexibilitet. 

De mest framgångsrika människorna är de som har störst beteendeflexibilitet. Var villig att se på saker annorlunda. Var öppen för nya idéer och tankesätt. Var kreativ. Investera i dig själv och implementera det du lär dig. Einstein sa en väldigt bra sak,
Drag to resize
“Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different result”. 

5.Ha fokus på det absolut bästa. Think it. Be it.

Bli medveten om dina tankar, dina beteenden och även hur du för dig. Din fysiologi påverkar mer än du tror. Stå med rak rygg, sträck på dig, agera som om du vore den mest självsäkra människan på jorden. Du blir vad du tänker att du är så kliv in i din storhet.
Drag to resize
Förvänta dig det utfallet du vill ha och förvänta dig det absolut bästa.
Drag to resize
TÄNK STORT.
Drag to resize
"Jag är...” är de mest kraftfulla orden du kan säga. Se till att du avslutar meningen med positiva ord om dig själv.

6.Lev med tacksamhet och integritet.

När du tränar din hjärna på att känna tacksamhet för det du har redan nu, kommer du att få ännu mer att känna dig tacksam för. Tänk på att allt du säger (om du säger det tillräckligt många gånger) blir sant för ditt undermedvetna så var medveten om vad du säger till dig själv. 
Drag to resize
Ditt undermedvetna är lydigt och gillar en stark befälhavare. Var specifik och tydlig med vad du vill.
Drag to resize
Håll dina löften till dig själv.
Drag to resize
När du planerar att göra någonting och faktiskt gör det blir du en auktoritet för dig själv. Håll dig själv ansvarig och följ dina drömmar.
Drag to resize
Allt är möjligt för dig. Din potential är oändlig.
Drag to resize
Har du ett mål du vill uppnå och få coaching i hur du bäst uppnår det? Jag hjälper dig att sätta ditt mål på ett sätt som både ditt undermedvetna och universum förstår. 
Created with