Kommer snart

The Magical Self-love Ritual

Ett onlineprogram och steg-för-steg guide med 55 dagar av affirmationer och meditationer för att bli en mer magnetisk, självsäker och tryggare version av dig själv.
Write your awesome label here.

Är du trött på självkritiska tankar och längtar efter att känna mer självkärlek?

Med vetenskapliga metoder som funkar och endast 15 minuter om dagen hjälper jag dig installera kraftfulla övertygelser i ditt undermedvetna om att du är värdig, värdefull och tillräcklig.
Känner du dig redo att förändra begränsande tankar och mentala blockeringar om dig själv som ligger djupt låsta i ditt undermedvetna?

Den undermedvetna tron du har om dig själv bestämmer alla områden av ditt liv. Din hälsa, dina relationer, din karriär...

Den är ett resultat av alla dina tidigare erfarenheter från dess att du föddes. Dina relationer, din omgivning, och händelser som påverkat dig negativt låses in i ditt undermedvetna och kan påverka dig omedvetet för resten av ditt liv. Detta kan resultera i en negativ självbild och världsbild som är långt borta från sanningen, och som hindrar dig från att leva ut dina drömmar och nå din fulla potential.

Är du redo att säga hejdå till omedvetet självsabotage och låsa upp din självkärlek så att du blir mer magnetisk, självsäker, och trygg i dig själv?
Kommer snart

The Magical Self-love Ritual

Förköp detta magiska onlineprogram som hjälper dig att förändra negativa tankemönster om dig själv. Att arbeta med din självkärlek är den bästa gåvan du kan ge till dig själv. Ta action NU!

SNART kan du förköpa detta fantastiska onlineprogram innan lansering med över 30% rabatt*. PLUS! - BONUSEN "FRÅN SJÄLVSABOTAGE TILL SJÄLVLEDARSKAP" helt utan extra kostnad och med omedelbar åtkomst.**
*The magical self love ritual blir tillgängligt på lanseringsdatumet med förlängd ångerrätt till 14 dagar efter lansering. För godkänd ångerrätt får produkten ej ha brukats och material ej ha laddats ned. För mer info gå till Allmänna Villkor.

**Vid förköp får du BONUSEN - Från självsabotage till självledarskap med omedelbar åtkomst. 
Write your awesome label here.

Du får...

 • E-boken "The Magical Self Love Ritual"
 • 2 PDF - En Workbook & Checklista
 • 11 Transformerande Meditationer
 • Tillgång till Soul Babe Academys Community

Öka din självkärlek

Programmera om din hjärna till att undermedvetet och medvetet tänka mer positiva och kärleksfulla tankar om dig själv.

Följ en klar plan

Med denna plan tar vi the guess work out of mindset work. Följ planen och gör dig redo för transformation!
Write your awesome label here.

+ BONUS!

ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST VID FÖRKÖP

Från självsabotage till självledarskap

Saboterar du dina relationer, din lycka, eller din hälsa helt omedvetet? Ta reda på det, och vad du i så fall kan göra åt saken i denna minikurs! Du får den som en bonus helt gratis med omedelbar åtkomst vid förköp av The Magical Self Love Ritual.

Vad kan 15 minuter om dagen göra för dig?

Allt som behövs är 15 minuter om dagen i 55 dagar - Ungefär 8 minuter med affirmationer på morgonen och ungefär 7 minuter av meditation på kvällen. Se det som en mysig self-care stund, och som bonus får du med tiden även snällare och kärleksfullare tankar om dig själv!

I detta program har jag kombinerat två av de mest kraftfulla metoderna bestående av min egen framtagna variant av journaling med färdigskrivna affirmationer som aldrig delats förut, och meditationer som talar direkt till det undermedvetna. Övningarna är skapade att vara korta och effektiva. Allt för att du ska få mer tid över till att göra det som är betydelsefullt för dig. 

Affirmationerna och meditationerna är skapade för att engagera både ditt medvetna och undermedvetna med hjälp av bland annat NLP (neuro linguistic programming), subliminala meddelanden och andra metoder som talar direkt till det undermedvetna. Jag guidar dig tryggt och säkert genom din self-love ritual så att du kan hitta tillbaka hem till dig själv. 

FÖRDELAR MED STÖRRE SJÄLVKÄRLEK

 • Mindre stress & ångest
 • Högre nivåer av tillfredställelse
 • Boostar attraktionskraften
 • Större motivation
 • Större mod
 • Bättre på att hantera motgångar
 • Bättre hälsa

EN NY LÄROUPPLEVELSE

Du behöver inte köpa ett program för att sen klara dig själv. När du köper The Magical Self Love Ritual kan du diskutera med andra som också har köpt produkten, och även ställa frågor direkt till Nathalie inne i Soul Babe Academys Community!
Kommer snart

The Magical Self Love Ritual

En guide med 55 dagar av affirmationer och meditationer för att expandera din självkärlek.

+ BONUS! "FRÅN SJÄLVSABOTAGE TILL SJÄLVLEDARSKAP"

Innehåll

Förköp till över 30% rabatt*
*Resten av materialet blir tillgängligt på lanseringsdatumet med förlängd ångerrätt till 14 dagar efter lansering. För godkänd ångerrätt får produkten ej ha brukats och material ej ha laddats ned. För mer info gå till Allmänna Villkor.

**Vid förköp får du BONUSEN - Från självsabotage till självledarskap med omedelbar åtkomst. 
TRÄFFA DIN INSTRUKTÖR

Nathalie Nouvelle

Passionerad över att se dig expandera in i din fulla potential, vägleder jag dig tryggt och säkert genom din self-love resa så att du kan få ett mer positivt självprat och känna en större självkärlek.

Soul Babe Academy föddes av en längtan att få uttrycka min kreativitet, dela med mig av min kunskap och hjälpa ännu fler kvinnor till ett mer magiskt liv. Jag har själv genomgått en helt otrolig transformation som positivt påverkat alla områden i mitt liv. Från toxiska relationer, utbrändhet och depression - till magiska och kärleksfulla relationer, förverkligandet av drömmar, inre frid och harmoni. 
Med hjälp av metoder och verktyg från min coachingpraktik, samt kunskap inom NLP och neurovetenskap vill jag ta med dig på en transformerande resa och upptäcka den magiska världen i Soul Babe Academy!

MANIFESTATION & MINDSET COACH
Patrick Jones - Course author
Created with