SPARA PENGAR

Bli medlem i Soul Babe Collective!

För endast 99 kr i månaden får du tillgång till denna live samt alla andra tidigare och kommande lives och workshops för all framtid. Gratis provperiod i 30 dagar.

Joina Nathalie live den 22/1

Live EFT session - Manifestera en hälsosam kärleksrelation

Under denna session kommer vi att knacka på manifestera en hälsosam kärleksrelation.

En hälsosam kärleksrelation består bland annat av en känsla av trygghet, respekt, frihet att uttrycka sina tankar och känslor, öppenhet, god kommunikation, hälsosamma gränser och såklart kärlek. I denna session knackar vi på att manifestera en hälsosam kärleksrelation och balanserar de känslor och tankar som bidrar till att vi stannar i ohälsosamma relationer, eller väljer fel partners. 

Sessionen spelas in och går även att se på i efterhand.
förändra ditt automatiska tankemönster

Emotional Freedom Technique (EFT)

Vad är det?
Vad säger forskningen?
EFT / KNACKNING

Vad är EFT / Knackning?

Knackning är en kognitiv-somatisk teknik som jobbar med kroppens energisystem och meridianer. Knackning kan ses som "känslomässig akupressur", som akupunktur utan nålar.

När vi knackar på vår hud stimulerar vi meridianpunkterna i kroppen. Detta har djupgående effekter på nervsystemet, DNA-reglering, aktiverar hjärnan och sänker omedelbart nivåerna av kortisol i kroppen
EFT säger att "orsaken till alla negativa känslor är en störning av kroppens energisystem". För att balansera den obalans som uppstått knackar vi på de 10 olika punkterna som bilden visar nedan, samtidigt som vi fokuserar på den negativa känslan. Detta skickar signaler till hjärnan som balanserar energisystemet igen.

När vi sedan kombinerar denna teknik med positiv psykologi kan vi bokstavligen koppla om och skapa nya nervbanor i våra hjärnor.
Vad säger forskningen?

Visste du att det har gjorts över 275 peer reviewed studier på EFT / Knackning?

Här är ett urval från 3 av de studierna.

Bond Universitet studien

En studie på Bond Universitet ville ta reda på om knackning hade en påverkan på vår kropps biokemi när det kommer till stress.

I den här studien hade de 3 grupper av människor som upplevde stress och mätte deras nivåer av stresshormonet kortisol. De ville se vilken metod som minskade stressen mest.

Grupp 1 - läste tidningar
De såg en ökning av kortisol med 2%

Grupp 2 - läste psyko-utbildande material. 
De såg en minskning av ångest med 19%

Grupp 3 - Gjorde en timme av knackning
De såg en minskning av kortisol med hela 43%

Däremot behövs det inte en timma för att få liknande effekt, utan en annan undersökning visar att efter bara 9 minuter minskar stressnivån med 41%.

Food Cravings studien

Dr. Peta Stapleton från Bond Universitet i Australien ville undersöka om knackning hade en påverkan på hjärnaktivering som svar på cravings.

Totalt 15 personer som kämpade med övervikt var med i studien.

10 av dem fick en behandling med EFT. Och 5 blev del av en kontrollgrupp och fick ingen behandling alls.

Alla skannades i fMRI maskiner först direkt på morgonen, och sen när de fastade (och var hungriga).

När de var i maskinen fick de se bilder som slumpmässigt upprepat visade bilder av kaloririka maträtter. Designade att aktivera delar av hjärnan associerade med cravings.

Under dessa 6 minuter de var i maskinen fick de fantisera om att dricka och äta maten de såg.

Efter första testerna fick de 10 personerna som skulle göra EFT behandling med knackning under fyra veckor. Och kontrollgruppen gjorde ingenting alls.

Efter fyra veckor blev alla skannade igen. Och det var endast EFT-gruppen som visade en markerad minskning av de delar av hjärnan associerad med cravings. EFT-deltagarna delade även att de inte längre hade cravings medan kontrollgruppen inte hade någon minskning alls.

Genuttryck studien

Den här pilotstudien jämförde en timmes lång EFT-session med en placebo-session (där deltagarna trodde att de fick behandling men där det inte fanns någon aktiv komponent).

Efter sessionen inträffade differentiellt uttryck i 72 gener.

Detta inkluderade gener associerade med:
  • Undertryckande av cancertumörer
  • Skydd mot skadlig ultraviolett strålning
  • Regulering av typ 2 diabetes insulinresistans
  • Immunitet mot opportunistiska infektioner
  • Antiviral aktivitet
  • Metabolisk reglering
  • Neuroplasticitet
  • Minskning av oxidativ stress

Och mycket mer!

Vanliga frågor

Hur funkar det?

När du har köpt din produkt kan du hitta den bland dina köpta produkter i medlemsportalen. Är du inte inloggad är det bara att logga in så hittar du dina produkter där. För att komma till Live-sessionen loggar du in på Soul Babe Academy, letar upp din produkt och klickar på den. Väl inne i produkten kommer du att se en knapp som du klickar på som tar dig till zoom-mötet (live sessionen).

Måste jag ha Zoom för att vara med på sessionen?

Nej, du når mötet/sessionen direkt från din produkt inne i Soul Babe Academy.

Kan jag ångra mitt köp?

Du kan ångra ditt köp fram till sessionen har påbörjats och du får då full återbetalning.

Jag missade liven, kan jag se den i efterhand?

Ja. Efter sessionen är slut kommer videon att laddas upp och du når den via din produkt.

Hur länge har jag tillgång till sessionen?

Så länge du är medlem i Soul Babe Academy och inte raderar ditt konto. Sessionen laddas upp i din produkt efter liven är slut. Observera att det kan ta lite tid för uppladdning.

Kan jag få tillgång till alla live sessioner?

Detta köp är endast för nämnd live session. Men du kan få tillgång till alla live sessioner och workshops för endast 99 kr i månaden genom att bli medlem i Soul Babe Collective. Du har alltid en 30 dagars gratis provperiod när du blir medlem.
möt din instruktör

Nathalie Nouvelle

Jag är en Spirituell Mentor och Mindset Coach certifierad inom Neural Energetic Encoding, NLP, EFT, & hypnos. Min passion är att jobba med spirituella & målinriktade kvinnor som älskar personlig utveckling och spiritualitet, som vill mer i livet och som är redo att ta ägarskap över sitt liv och skapa den förändring de drömmer om.

Allt är möjligt för dig, din potential är oändlig.

Love,
Nathalie Nouvelle
Patrick Jones - Course author
Created with