Soul Babe Academy

Soul Babe Academy är platsen för dig som vill skapa mer magi i livet, låsa upp din oändliga potential och manifestera dina drömmar.

Lär dig om attraktionslagen, hur du skapar mer självkärlek, månritualer och mycket mer. Det är inte bara ett onlineutrymme för personlig utveckling och spiritualitet, utan en magisk plats för din själ att växa och känna sig hemma i.
Kurser, e-böcker, workbooks & meditationer.
Gemenskap, inspiration & utveckling.
Write your awesome label here.
FÖRDELaR

En plats där du hör hemma

Frihet

Du är inte bunden till fasta tider eller scheman. Du är fri att gå igenom materialet när du känner dig inspirerad. Vart du vill, när du vill.

Support

Känn dig stöttad och hållen hela vägen. Vart du än är på din resa kan du räkna med att få det stödet du behöver. 

Community

Ett safe space att skapa kontakt med nyfikna sökare som vill utvecklas och utforska det metafysiska, precis som du.

Utveckling

Här hittar du verktyg för både medveten och undermedveten förändring så att du kan skapa nya vanor & beteenden, följa dina drömmar och utforska vad din själ längtar efter.
Write your awesome label here.


Bli medlem i Soul Babe Collective

Ett ettårigt program och community där vi genom EFT-sessioner varje vecka, workbooks och onlineträffar varje månad tar dig på en transformerande resa till större självkärlek, självförtroende och tillit till dig själv och dina unika gåvor.

Medlemskapet är till för dig som vill göra din vision board till verklighet, lära dig att manifestera genom att blanda mindset och spirituella självutvecklingsverktyg tillsammans med en gemenskap av stöttande, likasinnade & själsnära kvinnor.
MÖT DIN INSTRUKTÖR

Nathalie Nouvelle

Du har allt inom dig för att leva ut dina vildaste drömmar och jag är här för att påminna dig om vad som är möjligt för dig.

Jag är en Spirituell Mentor och certifierad Mindset Coach specialiserad inom Neural Energetic Encoding, NLP, EFT, & hypnos. Min passion är att jobba med spirituella & målinriktade kvinnor som älskar personlig utveckling och spiritualitet, som vill mer i livet och som är redo att ta ägarskap över sitt liv och skapa den förändring de drömmer om.

Jag är så glad att du har hittat hit och ser fram emot att träffa dig inne i Soul Babe Academy!

Allt är möjligt för dig, din potential är oändlig.
Write your awesome label here.
Aim high, see big, judge widely
The magical self love ritual

Är du trött på självkritiska tankar och längtar efter att känna mer självkärlek?

Med vetenskapliga metoder som funkar och endast 15 minuter om dagen hjälper jag dig installera kraftfulla övertygelser i ditt undermedvetna om att du är värdig, värdefull och tillräcklig.

Ta del av detta onlineprogram och steg-för-steg guide med 55 dagar av affirmationer och mini-meditationer för att bli en mer magnetisk, självsäker och tryggare version av dig själv.
The Magical Self Love Ritual
Blir tillgänglig
inom kort.

UTFORSKA PRODUKTER

Join the community

FÅ TIPS & INSPIRATION DIREKT TILL DIN INKORG. 

Thank you!
FOMO? Det löser vi! Håll dig uppdaterad med nyheter samt få härligt pepp & inspiration till din inkorg varje vecka.

Vem som helst kan prenumerera, bara fyll i din e-post ovan för att ta del av magin. Det är enkelt att avsluta prenumerationen eller ändra dina inställningar när du vill.
Write your awesome label here.
Created with