Soul Babe Collective

Är för dig som vill göra din vision board till verklighet, lära dig att manifestera genom att blanda mindset och spirituella självutvecklingsverktyg tillsammans med en gemenskap av stöttande, likasinnade & själsnära kvinnor. 

Det här är ett månadsmedlemskap där vi erbjuder live EFT-sessioner varje vecka, samt workshops och annat inom spiritualitet, personlig utveckling och hälsa.

Det här är både den gemenskap och den inre resa du har längtat efter.

Prova på gratis i 30 dagar! Använd också koden SOULBABE3M för att få de 3 första betalande månaderna för endast 111 kr (koden giltig till den 31/1).
HÅLL DIG UPPDATERAD

KOMMANDE EVENTS

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
förändra ditt automatiska tankemönster

Emotional Freedom Technique (EFT)

Vad är det?
Vad säger forskningen?
EFT / KNACKNING

Vad är EFT / Knackning?

Knackning är en kognitiv-somatisk teknik som jobbar med kroppens energisystem och meridianer. Knackning kan ses som "känslomässig akupressur", som akupunktur utan nålar.

När vi knackar på vår hud stimulerar vi meridianpunkterna i kroppen. Detta har djupgående effekter på nervsystemet, DNA-reglering, aktiverar hjärnan och sänker omedelbart nivåerna av kortisol i kroppen.

EFT säger att "orsaken till alla negativa känslor är en störning av kroppens energisystem". För att balansera den obalans som uppstått knackar vi på de 10 olika punkterna som bilden visar nedan, samtidigt som vi fokuserar på den negativa känslan. Detta skickar signaler till hjärnan som balanserar energisystemet igen.

När vi sedan kombinerar denna teknik med positiv psykologi kan vi bokstavligen koppla om och skapa nya nervbanor i våra hjärnor.


"As you imagine and visualize and verbalize your new story, in time you will believe the new story, and when that happens, the evidence will swiftly flow into you experience"

- Abraham Hicks
Vad säger forskningen?

Visste du att det har gjorts över 275 peer reviewed studier på EFT / Knackning?

Här är ett urval från 3 av de studierna.

Bond Universitet studien

En studie på Bond Universitet ville ta reda på om knackning hade en påverkan på vår kropps biokemi när det kommer till stress.

I den här studien hade de 3 grupper av människor som upplevde stress och mätte deras nivåer av stresshormonet kortisol. De ville se vilken metod som minskade stressen mest.

Grupp 1 - läste tidningar
De såg en ökning av kortisol med 2%

Grupp 2 - läste psyko-utbildande material. 
De såg en minskning av ångest med 19%

Grupp 3 - Gjorde en timme av knackning
De såg en minskning av kortisol med hela 43%

Däremot behövs det inte en timma för att få liknande effekt, utan en annan undersökning visar att efter bara 9 minuter minskar stressnivån med 41%.

Food Cravings studien

Dr. Peta Stapleton från Bond Universitet i Australien ville undersöka om knackning hade en påverkan på hjärnaktivering som svar på cravings.

Totalt 15 personer som kämpade med övervikt var med i studien.

10 av dem fick en behandling med EFT. Och 5 blev del av en kontrollgrupp och fick ingen behandling alls.

Alla skannades i fMRI maskiner först direkt på morgonen, och sen när de fastade (och var hungriga).

När de var i maskinen fick de se bilder som slumpmässigt upprepat visade bilder av kaloririka maträtter. Designade att aktivera delar av hjärnan associerade med cravings.

Under dessa 6 minuter de var i maskinen fick de fantisera om att dricka och äta maten de såg.

Efter första testerna fick de 10 personerna som skulle göra EFT behandling med knackning under fyra veckor. Och kontrollgruppen gjorde ingenting alls.

Efter fyra veckor blev alla skannade igen. Och det var endast EFT-gruppen som visade en markerad minskning av de delar av hjärnan associerad med cravings. EFT-deltagarna delade även att de inte längre hade cravings medan kontrollgruppen inte hade någon minskning alls.

Genuttryck studien

Den här pilotstudien jämförde en timmes lång EFT-session med en placebo-session (där deltagarna trodde att de fick behandling men där det inte fanns någon aktiv komponent).

Efter sessionen inträffade differentiellt uttryck i 72 gener.

Detta inkluderade gener associerade med:
  • Undertryckande av cancertumörer
  • Skydd mot skadlig ultraviolett strålning
  • Regulering av typ 2 diabetes insulinresistans
  • Immunitet mot opportunistiska infektioner
  • Antiviral aktivitet
  • Metabolisk reglering
  • Neuroplasticitet
  • Minskning av oxidativ stress

Och mycket mer!

Vanliga frågor

Kan jag prova på gratis?

När du blir medlem i Soul Babe Collective har du alltid en 30 dagars provperiod. Därefter debiteras du 222 kr i månaden. 

Hur funkar det?

När du har blivit medlem i Soul Babe Collective kan du hitta alla produkter kopplade till medlemskapet via din medlemsida i Soul Babe Academy. Utbudet av sessioner och produkter kommer att öka med tiden.

Är du inte inloggad är det bara att logga in så hittar du dina produkter där. För att komma till Live-sessionerna loggar du in på Soul Babe Academy, letar upp din produkt och klickar på den. Väl inne i produkten kommer du att se en knapp som du klickar på som tar dig till zoom-mötet (live sessionen).

Måste jag ha Zoom för att vara med på sessionen?

Nej, du når mötet/sessionen direkt från din produkt inne i Soul Babe Academy.

Jag missade liven, kan jag se den i efterhand?

Ja. Efter sessionen är slut kommer videon att laddas upp och du når den via din produkt.

Hur länge har jag tillgång till sessionen?

Så länge du är medlem i Soul Babe Collective och inte raderar ditt konto. Sessionen laddas upp i din produkt efter liven är slut. Observera att det kan ta lite tid för uppladdning.

Kan jag få tillgång till alla live sessioner?

Ja, du får tillgång till alla live sessioner och workshops för endast 222 kr i månaden om du prenumererar och är medlem i Soul Babe Collective. Alla live sessioner spelas in och laddas upp så att du också kan se dem i efterhand.

Kan jag ångra mitt köp?

Du har en gratis provperiod på 30 dagar. Efter dessa 30 dagar är slut debiteras du 222 kr i månaden automatiskt. Har du avslutat din prenumeration innan de 30 dagarna är slut kommer du inte att debiteras någonting. Har de 30 dagarna passerat och din betalning har registrerats kan du säga upp medlemskapet inför nästa debitering (nästa månadsbetalning).

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

1. Logga in i Soul Babe Academy och gå in på ditt konto.
2. På den här sidan klickar du på "avsluta prenumeration".
3. Ett pop-up meddelande kommer upp för att bekräfta avslut av prenumeration, bekräfta avslut.
Created with